Nikola Crnomarkovic
   
   064/700-94-65
   bogdan.vlasina@gmail.com

Vlasinsko jezero je idealno mesto za rekreaciju i beg od gradske gužve. Kombinacija nadmorske visine, planine i jezera omogućava bavljenje raznim sportskim aktivnostima.

Na Vlasini psotoje dve uređene plaže, jedna kod hotela Vlasina, a druga na sredini jezera takozvana ,,Plaža Zone’’. Pored ove dve plaže postoje i veliki broj skrivenih mesta gde se turisti mogu pronaći svoj kutak i tu se na miru kupati. Temperatura vode u jezeru je idealna za kupanje i osveženje od velikih vrućina. Turisti mogu unajmiti pedaline, kanue, voziti se brodom po jezeru.

Na Vlasini postoji i tereni za sport i rekreaciju. Obaterena naalze se u blizini Vile Boni. Jedan je sa betonskom podlogom i na njemu turisti mogu igrati mali fudbal, tenis, košarku, rukomet. Drugi je travnati teren sa stazom za trčanje.

Planinarenje, ribolov, plivanje, vožnja biciklom, i još mnogo drugih vidova rekreacije koje turisti mogu praktikovati na Vlasinkom jezeru.

turizam na vlasinskom jezeru turizam na vlasinskom jezeru turizam na vlasinskom jezeru turizam na vlasinskom jezeru turizam na vlasinskom jezeru turizam na vlasinskom jezeru